''Ξεφάντωμα στην Κρήτη''

Kυκλοφορεί από τις μουσικές εκδόσεις "Σείστρον" η τρίτη μου δουλειά που φέρει σαν τίτλο "Ότι αισθάνομαι" και περιέχει μέσα και το τραγούδι "Ξεφάντωμα στην Κρήτη".

Το τραγούδι αυτό το δημιούργησα ως "φόρο τιμής" για τους ανθρώπους που αναφέρω μέσα σε αυτό και που με τα τραγούδια και τη μουσική τους δουλεύουμε εμείς σήμερα.

 Ως κρητικός καλλιτέχνης, παίρνω μαθήματα και προσπαθώ να τους μιμηθώ γιατί όταν παρακολουθούμε την τέχνη τους, θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο η κρητική μουσική.

 Το "Ξεφάντωμα στην Κρήτη" προσπαθούσα να το δημιουργήσω τρία χρόνια και τα κατάφερα , γιατί η κάθε δουλειά θέλει επιμονή και υπομονή.

"Ξεφάντωμα στην Κρήτη". Ένα τραγούδι "φόρο τιμής" για το νησί και τους ανθρώπους του το οποίο ψήφισαν οι Κρήτες στον 6ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Κρητικού Τραγουδιού για το 2006 που οργάνωσε η εφημερίδα "Νέα Κρήτη", αποσπώντας το πρώτο βραβείο, βραβείο καλύτερου στίχου και βραβείο καλύτερης ερμηνείας, περιέχεται στην τρίτη δισκογραφική δουλειά του Ζαχάρη Φραγκιαδάκη "Ό,τι αισθάνομαι", που κυκλοφορεί από τις μουσικές εκδόσεις "Σείστρον".


Ημερομηνία: 30/12/2008
Ερωτόκριτος
Videos

ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Δείτε όλα τα Videos
Κατηγορίες Links
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ - ΜΟΥΣΙΚΟΣ - Τηλ. 28920 24363 & Κινητό: 6974 061081 - Email: info@fragkiadakis.gr
Designed & Hosted by WISE