Νέα συνεργασία του Ζαχάρη Φραγκιαδάκη
Νέα συνεργασία του Ζαχάρη Φραγκιαδάκη
 

 
Ο Ζαχάρης Φραγκιαδάκης  είναι γνωστός τόσα χρόνια από την πορεία του στην Κρητική μουσική που την υπηρετεί πάντα με σεβασμό και αγάπη.
 Ο Ζαχάρης Φραγκιαδάκης  γνώρισε τεράστια επιτυχία  με το τραγούδι «Ξεφάντωμα στην Κρήτη» κερδίζοντας ένα Παγκρήτιο διαγωνισμό και μπαίνοντας με αυτό το τραγούδι που είναι ύμνος στην Κρήτη..στις καρδιές όλων μας .

Για τέσσερα χρόνια από το  2006 μέχρι και πρόσφατα συνεργάστηκε άψογα με τον πολύ καλό λυράρη Μπάμπη Παραγιουδάκη που τον αγαπά και τον νοιώθει σαν αδελφό του και που στεναχωρήθηκε πάρα πολύ από αυτό τον μουσικό χωρισμό.. κι όπως μάθαμε το ίδιο έχει στοιχίσει και στον Μπάμπη Παραγιουδάκη..
 
Η καλλιτεχνική πορεία του Ζαχάρη Φραγκιαδάκη συνεχίζετε ανοδικά και σήμερα σας παρουσιάζουμε την νέα του συνεργασία.. Δείτε την νέα του αφίσσα..
Νέος συνεργάτης του Ζαχάρη Φραγκιαδάκη από σήμερα είναι ο γνωστός μας από τις εκπομπές του Γιώργου Βιτώρου στην τηλεόραση που τον παρουσίαζε ως παιδί φαινόμενο στην Κρητική παράδοση ..ο 19χρονος Γιάννης Κοντογιάννης  που έχει κερδίσει πολλές φορές τον θαυμασμό όλων μας στην δεξιοτεχνία της λύρας  ,να σας θυμίσουμε ότι είχε πάρει το πρώτο βραβείο σε ηλικία 11 χρονών στον Παγκρήτιο διαγωνισμό μαζί με τον Γιάννη Μαρκογιαννάκη με το τραγούδι «Μαρουβάς»..
O Γιάννης Κοντογιάννης  είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και από πολύ καλή οικογένεια και σίγουρα θα έχει λαμπρή πορεία στην Κρητική μουσική  και μια πολύ καλή συνεργασία με τον Ζαχάρη Φραγκιαδάκη..

Ημερομηνία: 18/01/2010
Ερωτόκριτος
Videos

ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
Δείτε όλα τα Videos
Κατηγορίες Links
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ - ΜΟΥΣΙΚΟΣ - Τηλ. 28920 24363 & Κινητό: 6974 061081 - Email: info@fragkiadakis.gr
Designed & Hosted by WISE